Våra tjänster

symbol grafisk design

Grafisk Design

Bra design fyller ett syfte, den ska vara funktionell och lösa problem. På Majority tar vi fram hållbar grafisk design, som avspeglar kärnan i din verksamhet. Vi strävar alltid efter enkelhet och tydlighet i det material vi skapar. Exempel på design vi kan ta fram är grafisk identitet, logotyp, grafisk profil, samt design för webb och tryck. Antingen tar vi fram helt ny design, eller så utvecklar vi ert befintliga material och uppdaterar er grafiska profil med tillgänglighetslösningar.
Vi kan även komplettera ert material med illustrationer efter era behov, exempelvis: tekniska illustrationer, mönster, illustrationer till texter, fotomontage, infografik och symboler.
All vår formgivning tas fram med användarens behov i fokus. Vi arbetar aktivt med internationella standarder för tillgänglighet, samt våra egna modeller för tillgänglig grafisk kommunikation.

symbol webbutveckling

Webbutveckling

En välfungerande och tilltalande webbsida är en viktig del i att nå sin målgrupp. Majority gör professionella webbsidor för företag, organisationer och privatpersoner. Våra webbsidor är utvecklade efter internationell tillgänglighetsstandard. Vi kan också hjälpa er att bygga om er befintliga webbsida för att göra den modern, uppdaterad, tillgänglig och träffsäker.

symbol trycksaker

Trycksaker

Trycksaker är en central del i många företags och organisationers externa kommunikation. Därför är det viktigt med genomtänkta och väldesignade trycksaker. På Majority hjälper vi er med layout och original för exempelvis visitkort, affischer, förpackningar, flyers, foldrar, broschyrer, metodmaterial, tidningar, vepor och profilsaker som t-shirts och liknande. Vi gör antingen trycksaker efter er befintliga grafiska profil, eller så tar vi fram en specifik design för din trycksak – sätter typografi, sammanställer grafiska element, färg och bilder enligt önskemål – hela vägen till tryckklar fil.

symbol tillgänglighet

Tillgänglighet

Har ni redan en webbsida, trycksaker eller en grafisk profil? Undrar ni vad ni kan göra för att tillgängliggöra er kommunikation för fler? Vi arbetar med internationella standarder för tillgänglig kommunikation och enligt våra egna metoder kan vi granska, rapportera och ge förslag på förbättringar.

Några av våra kunder

dramalabbet logotyp
lesbiskmakt logotyp
transfest logotyp
trans survivors logotyp
RFSL ungdom logotyp
RFSL logotyp
jula logotyp
transhalsan logotyp
liloff logotyp
kreasoma logotyp
kontigo logotyp
kollaboration scenkonst logotyp
Göteborgs rättighetscenter logotyp
i love 415 logotyp
capitol logotyp
qisono logotyp

Våra medarbetare

foto Adrian

Adrian Palin

Adrian är Majoritys grafiker. Bland annat jobbar han med formgivning, orginal-produktion, layout, illustration och fotografi. Han är en typografi- och förpackingsnörd med gedigen utbildning och flera års erfarenhet i grafiska branschen.
Adrian har ett stort hjärta för miljö och odlar egna grönsaker. Han hittas ofta i något av Göteborgs tropiska växthus, i sällskap av sitt ritblock och en kopp kaffe.

adrian@majority.se
foto Ellie

Ellie Nordfelt

Ellie är tillgänglighetsnörd och arbetar med utveckling, testning, kundkontakter och administration. Vid sidan av arbetet med Majority studerar hon webbprogrammering för att fördjupa sig i moderna teknologier. System och programmering är ett av Ellies stora intressen och på fritiden gillar hon att utveckla och designa tillgänglighetslösningar för andra med blindhet och synnedsättning.

ellie@majority.se
foto Marcel

Marcel Branleur

Marcel är webbutvecklare med ett intresse för design. Hen gillar att utforska nyanser inom layout, och har ett öga för simpla och minimalistiska lösningar.
På fritiden spenderar Marcel gärna tid med sin hund Tofu, och på att hitta nya recept för att laga goda veganska rätter.

marcel@majority.se
foto Yolanda

Yolanda Bohm

Yolanda är transaktivist, Spoken word-artist och nu även projektledare för ett nytt spännande projekt inom Majority! Hon är känd för sina höghastighetsuppträdanden som blandar poesi och anekdoter med politik, mellansnack, power point-presentationer, förolämpningar och stand-up. Hon far land och rike runt och sprider sanningar och lögner om sig själv och omvärlden, allt i hopp om att göra världen lite vackrare och lite sannare.

yolanda@majority.se

Skriv till oss!

Är du intresserad av någon av våra tjänster? Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig, din organisation eller ditt företag? Hör av dig till oss!

Om du redan nu vet vad du vill ha, så är du varmt välkommen att beställa en offert. I offerten beskriver vi hur vi kan hjälpa er, hur lång tid det tar och vårt pris. Skriv till oss på kontakt@majority.se med en beskrivning samt kontaktuppgifter, så återkommer vi till dig så snart vi kan.