Vad vi erbjuder.

En gedigen behovsanalys och designprocess resulterade I en ny modern hemsida och skräddarsydda plugins åt stiftelsen Make Equal. Våra designers och utvecklare är stolta att få presentera projektet som lanserades somaren 2021.

screenshots från makeequal.se i mobil och på dator

Hemsidor

Småskaligt eller storskaligt, helhetslösning med design eller endast kod efter er färdiga design? Oavsett vad ni behöver, finns vi här för att göra er väg till en välfungerande, attraktiv hemsida enklare.

UI

Gränssnittsdesign

Design för interaktion. Vi fokuserar på användaren när vi leder dig genom designprocessen. Oavsett om det gäller en hemsida, app eller annat system.

Konsulter

Behöver ni stöd? Vi erbjuder konsulttjänster. Remote, snabbt och med eller utan projektledning.

Just nu är Elliott tillgänglig som konsult! Se och ladda ner hens profil här.

Appar

Vi utvecklar applikationer för alla plattformar.
Oavsett om du vet vad du vill ha eller om du vill att vi vägleder dig, hjälper vi till att ta fram fullständiga lösningar, skräddarsydda med design och function.
Vi skriver bland annat Java, Kotlin och React.

WordPress

Vi utvecklar skräddarsydda WordPress-lösningar i både stor och liten skala. Oavsett om ni vill ha ett eget tema med en unik design eller om ni behöver utöka funktionaliteten på en existerande hemsida så kan en av våra WordPress-exporter hjälpa till! Vill ni flytta er hemsida till WordPress? Eller gillar ni hur enkelt WordPress är att använda men vill inte att hemsidan ser ut som en blogg? Skriv till Kontakt@majority.se

Vi utvecklar teman och plugins i PHP, ReactJS, HTML, CSS och SQL

Utbildning

Våra medarbetare har lång erfarenhet av att utbilda, hålla workshops och anlitas som gästlärare på bland annat universitetskurser i design.
Vi håller gärna workshops på er arbetsplats och utbildar personal i att hålla er nya hemsida uppdaterad.